* Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 

Clinica Bucuresti
Hatmanul Arbore 12 interfon 3 sect 1

* Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

Clinica Constanta
Bogdan Voda 75 et 2
             
 
 

Tratament zambet gingival

Tratarea zambetului gingival (Gummy Smile)
prin metodele medicinei estetice

Evitati sa zambiti si considerati ca aveti un zambet neatractiv datorita expunerii excesive a tesutului gingival? Este posibil sa aveti o afectiune care se numeste un „zambet cleios" sau „gummy smile".

Pentru un aspect optim al liniei zambetului ar trebui sa existe un echilibru intre dantura si tesutul gingival, expunand cat mai putin tesut gingival posibil. Acesta este motivul pentru care multi oameni cu un „zambet cleios” considera ca au un zambet neatractiv, fiind reticenti sa zambeasca.

Exista mai multe cauze posibile ale zambetului cleios, printre care:
- Hiperactivitatea musculaturii ce controleaza buza de sus, stimuland-o in a se ridica mai mult decat în mod normal. In acest caz, atunci cand zambiti este expusa o portiune mai mare a tesutului gingival;
- Forma si dimensiunea buzelor - cand buza de sus este foarte subtire datorita pierderii de volum ea nu acopera suficient tesut gingival;
- Modul in care osul maxilarului superior a crescut si s-a dezvoltat ar putea provoca aparitia „zambetului cleios" - de exemplu in cazul in care a existat o proeminenta excesiva a maxilarului superior in tesutul gingival;
- Eruptia anormala a dintilor.

Sunati si programati o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

Tratamente

In functie de cauze, tratamentul ar putea include una sau mai multe dintre urmatoarele tratamente cu scop estetic:
- Injectii cu toxina botulinica ("Botox") sub nas, de jurul imprejurul musculaturii ce ridica buza superioara pentru a o impiedica sa se ridice foarte mult cand zambiti. Rezultatul este temporar, tratamentul trebuind repetat la fiecare 5-6 luni.
- Modelarea buzelor si ingrosarea lor cu substante de umplere cu rezultat temporar (cand folosim substante resorbabile gen acid hialuronic) sau permanent (cand folosim substante permanente de tipul uleiul medical de silicon).

Rezultatul tratamentului consta intr-o expunere mai mare a dintilor cand se zambeste si mai putin a gingiilor. Astfel, tratamentul ii confera pacientului un grad crescut de confort si incredere cand zambeste, mananca sau vorbeste.

Pentru a afla care este tratamentul recomandat in cazul dumneavoastra va invitam sa sunati la 0723 17 13 16 si sa programati o consultatie gratuita!

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Modelarea buzelor este recomandata pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

Despre Dr. Morad Iancu / Luxury Aesthetics

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu