* Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 

Clinica Bucuresti
Hatmanul Arbore 12 interfon 3 sect 1

* Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

Clinica Constanta
Bogdan Voda 75 et 2

Nou! Tratamentul zambetului gingival

             
 
 

Silicon in buze

Ulei medical de silicon pentru
marirea permanenta a buzelor

In cadrul clinicii Luxury Aesthetics, Dr. Morad Iancu foloseste pentru marirea permanenta a buzelor, cu precadere, uleiul medical pur de silicon.

Tehnica a fost initiata in Statele Unite de catre Prof. Dr. Orentreich si consta in injectarea siliconului sub forma de micro-picaturi. Rezultatele spectaculoase obtinute de Dr. Iancu confirma valoarea procedurii: buze moi, flexibile si catifelate, iar augmentarea este cu adevarat permanenta.

Injectarea uleiului medical de silicon prin metoda "micro-drops" declanseaza o reactie de stimulare a productiei de colagen la nivelul buzelor. Imagineaza-ti siliconul ca pe un bob de nisip iar corpul tau ca pe o scoica. Organismul formeaza straturi de colagen in jurul siliconului asemenea formarii unei perle. Marirea buzelor se obtine ca tesut fibros iar siliconul injectat este fixat prin incapsulare.

Preparatele injectabile cu silicon se bazeaza pe reactia organismului tau pentru a obtine augmentarea. Buzele se maresc nu ca urmare a volumului de silicon introdus ci datorita reactiei declansate in organism, de formare naturala de colagen.

Fiind o tehnica cu efect permanent "mana" celui ce injecteaza este extrem de importanta. Procedura contine mai multe sedinte si dureaza intre 6 luni si un an, rezultatul incepand sa fie vizibil abia dupa a doua sedinta. In acest fel se poate ajunge la o forma precisa si simetrica a buzelor, imbinate perfect armonios cu celelalte trasaturi ale fetei.

Injectia cu ulei medical de silicon (ca si cu multe alte produse injectabile de augmentare a tesutului) declanseaza o reactie la corp strain si acumularea de limfocite. Foarte rar, dupa incapsularea siliconului corpul continua sa produca colagen determinand formarea unui nodul. Acest aspect se intalneste la mai putin de 1% dintre pacienti.

Tot ca reactii adverse unii pacienti au raportat edeme, vanatai, roseata si inflamatii prelungite. In acest caz se aplica gheata si de regula activitatile obisnuite pot fi reluate la cateva ore.

In cadrul clinicii Luxury Aesthetics nu s-au semnalat complicatii legate de interventii, Dr. Iancu acordand o atentie deosebita adaptarii tehnicilor si alegerii substantelor de augmentare functie de specificul pacientului.

Decizia de a recurge la una s-au alta dintre proceduri nu se poate lua decat in urma unei consultatii amanuntite. Aceasta este gratuita si reprezinta primul pas pe care il ai de facut.

Programati o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Modelarea buzelor este recomandata pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

Despre Dr. Morad Iancu / Luxury Aesthetics

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu