* Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 

Clinica Bucuresti
Hatmanul Arbore 12 interfon 3 sect 1

* Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

Clinica Constanta
Bogdan Voda 75 et 2

Nou! Tratamentul zambetului gingival

             
 
 

Grasime proprie

Marirea buzelor cu grasime proprie
(transferul autolog de grasime)

Transferul autolog de grasime este este o interventie minim invaziva relativ simpla care vizeaza intinerirea si imbunatatirea aspectului general al fetei.

Marele avantaj al transferului autolog de grasime este faptul ca se foloseste o substanta naturala, parte a fiecaruia dintre noi, care nu poate fi respinsa si care de obicei este prezenta in abundenta.

O parte din cantitatea de grasime injectata este lent reabsorbita de catre organism, dar aveti posibilitatea sa repetati operatiunea din nou si din nou - pana la satisfacerea deplina. De obcei, pentru mentinerea de lunga durata a rezultatelor dorite sunt necesare doua astfel de interventii.

Cu varsta, vom pierde tesutul de grasime din unele zone, datorita procesului natural de imbatranire, iar rezultatul acestui proces este dat cu precadere de aparitia ridurilor si de pierderea elasticitatii pielii. In medicina estetica transferul autolog de grasime este utilizat in vederea umplerii ridurilor, modelarii buzelor, sublinierii pometilor, corectarea adanciturilor de sub ochi si a cearcanelor, a cicatricilor sau a oricarei zone lipsite de grasime.

Tratamentul este unul nedureros. Dupa efectuarea unei anestezii locale, de obicei la nivelul coapselor sau al feselor, se va extrage cantitatea necesara de la nivelul acestor zone; grasimea va fi curatata, prelucrata (printr-o tehnica initiata de catre Dr. Morad Iancu) si transferata intr-o alta seringa si ulterior va fi injectata in locurile care au fost planificate in avans.

Dupa incheierea tratamentului este de asteptat o usoara umflare la nivelul zonei injectate. Aceasta stare trece de obicei in termen de 72 de ore.

Care sunt cei mai buni candidati?

Ca in orice tratament chirurgical, cei mai buni candidati sunt:
- Personale active si sanatoase;
- Cei care au asteptari realiste;
- Pacientii care nu probleme de coagulare a sangelui.

Te poti intoarce la activitatea curenta la cateva zile dupa tratament. Trei saptamani dupa interventie va fi evitat efortul excesiv, iar pielea nu va fi expusa in mod neprotejat la soare pe o durata de 3-6 luni.

Programeaza acum o consultatie gratuita!

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Modelarea buzelor este recomandata pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

Despre Dr. Morad Iancu / Luxury Aesthetics

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu