* Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 

Clinica Bucuresti
Hatmanul Arbore 12 interfon 3 sect 1

* Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

Clinica Constanta
Bogdan Voda 75 et 2

Nou! Tratamentul zambetului gingival

             
 
 

Colagen in buze

Marirea buzelor cu colagen,
augmentare cu caracter temporar

Colagenul este o proteina naturala care se prezinta ca un material de constructie in tesuturile organismului, cum ar fi in piele, la nivelul tesutului conjunctiv sau in oase. Colagenul creeaza volum, hidratare si tonicitate sub forma unui aspect natural. Cu varsta, vom pierde tesut de colagen datorita procesului natural de imbatranire, iar rezultatul acestui proces este dat de aparitia ridurilor si pierderea elasticitatii pielii. In medicina estetica colagenul este utilizat in vederea umplerii ridurilor, a adanciturilor lasate in urma acneei severe, modelarea buzelor, sublinierea pometilor, corectarea adanciturilor de sub ochi si imbunatatirea aspectului altor tipuri de cicatrici pe fata sau pe corp.

Dr. Morad Iancu injecteaza in timpul tratamentului la nivelul zonei lipsite de volum cantitatea optima de colagen direct la nivelul colagenului natural de sub piele. O simpla injectare cu colagen, datorita caracterului sau de natura biologica, prezinta numeroase avantaje, oferind rezultate imediate si creand un aspect intinerit, hidradat si natural.

Injectarea se efectueaza sub anestezie locala, iar pacientul poate simti doar o usoara senzatie de disconfort la momentul injectarii.

Sunt proceduri simple care se efectueaza doar in cateva minute. Tratamentul nu necesita timp de recuperare si pacientul se poate intoarce imediat la activitatea curenta.

Dupa tratament este posibila aparitia unui minim de roseata la nivelul locului injectarii. Rezultatul tratamentului cu colagen se mentine pentru o perioada in medie de un an si consta in buze mai frumoase, trasaturi bine definite si un zambet memorabil. Pentru a pastra rezultatul dorit se impune repetarea tratamentului.

Riscurile asociate cu utilizarea colagenului in medicina estetica s-au diminuat semnificativ de-a lungul anilor. Procedura de injectare cu colagen este sigura si nu necesita o testare prealabila in vederea analizarii sensibilitatii pacientului.

Programeaza acum o consultatie gratuita!

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Modelarea buzelor este recomandata pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

Despre Dr. Morad Iancu / Luxury Aesthetics

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu