* Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 

Clinica Bucuresti
Hatmanul Arbore 12 interfon 3 sect 1

* Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

Clinica Constanta
Bogdan Voda 75 et 2

Nou! Tratamentul zambetului gingival

             
 
 

Marire cu acid hialuronic

Pe langa garantia utilizarii unui acid hialuronic de inalta puritate, clinicile Luxury Aesthetics va ofera acum un plus de 25% la cantitatea de substanta de umplere achizitionata. Platiti 1ml si primiti 1,25ml de acid hialuronic de cea mai buna calitate!

Buze mai senzuale
prin micro-implant cu acid hialuronic

Cine nu vrea sa aiba buzele senzuale? Buzele au fost intotdeauna in centrul atentiei, ele reprezinta pentru multi marca senzualitatii.

De-a lungul anilor idealul de frumusete s-a schimbat; astazi sunt la moda buzele pline si senzuale ca cele ale actritelor Angelina Jolie, Megan Fox sau Scarlet Johansson. Dupa multe speculatii divele au recunoscut, intr-un final, ca si-au injectat acid hialuronic.

Desi la nivel mondial exista brevetate peste 50 de substante de umplere, cel mai popular filler temporar este acidul hialuronic. Deoarece acidul hialuronic este prezent in pielea noastra, este sigur si lipsit de reactii alergice.

Odata cu inaintarea in varsta productia naturala de acid hialuronic se diminueaza si aspectul senzual al buzelor se pierde. Prin injectarea de acid hialuronic volumul buzelor se reface, profilul se amelioreaza, conturul devine mai pregnant. In functie de dorinte poti opta pentru marirea volumului buzelor sau doar pentru un contur ferm si definit. Substanta produce buze mai pline, netede si cu aspect natural.

In cazul fillerelor cu caracter temporar se obtine un rezultat imediat minunat, si pentru mentinere injectarea se repeta dupa 6-8 luni pana la un an, in functie de pacient. Acest tip de tratament se adreseaza in special persoanelor cu diverse temeri legate de consecintele pe care le presupune o procedura ireversibila, sau acelor persoane care nu sunt in totalitate convinse de forma pe care buzele o pot capata.

Cand pacientul este usor nesigur privind forma dorita se poate injecta o cantitate redusa de acid hialuronic, si se poate aplica ulterior un adaos. E mai sigur sa injectezi mai putin decat sa fii nevoit sa elimini substanta in exces.

Acidul hialuronic, datorita caracterului sau de natura biologica prezinta si alte avantaje, de exemplu creand un aspect al buzelor natural, neted si hidratat.

Procedura nu este dureroasa. Acidul hialuronic se injecteaza prin ace extrem de fine care creaza doar o usoara senzatie de disconfort. Inaintea injectarii se aplica o crema anestezica sau, la pacientii foarte sensibili, se anesteziaza local zona buzelor.

In doar in cateva minute poti avea buze mai frumoase cu trasaturi bine definite si un zambet memorabil. Nu ai nevoie de timp de recuperare si te poti intoarce la activitatea curenta imediat dupa tratament.

Programeaza-te acum pentru o consultatie gratuita, si vei vedea ce poate face Dr. Iancu pentru buzele tale!

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Modelarea buzelor este recomandata pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

Despre Dr. Morad Iancu / Luxury Aesthetics

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu